Chit Chat

Een productie van Tuning People & Maas

Première 29 september 2018.

Chit Chat is bewegend klankgedicht voor iedereen vanaf 4 jaar.

Boem, pats, bam, plonk, klonk, auw. In dit dansduet hotsen en botsen twee meisjes er grappig op los. Ze giechelen, lachen, proesten het uit, spelen, tetteren, dansen, ravotten, vechten en maken het weer goed. Ze bewegen als een twee-eenheid, elkaar voortdurend imiterend. Alles samen en dan weer uit elkaar. Onafscheidelijk en dan weer los. In en uit de pas. Roekeloos in de wereld en het leven.

Charlotte Goesaert en Karolien Verlinden maken een wervelende dansvoorstelling met bewegingen die variëren van heel zacht tot heel wild. Joost Maaskant begeleidt hen bij de creatie van de klanken en geluiden die gelijke pas houden, van klankgedicht tot rockopera. Jef Van gestel staat in voor de final touch.

Credits

Choreografie & dans: Charlotte Goesaert & Karolien Verlinden I Geluid: Joost Maaskant I Eindregie: Jef Van gestel I Kostuumontwerp: Maartje Van Bourgognie I Lichtontwerp: Gé Wegman I Techniek: Lucas Van de Voorde I Co-creatie tussen Tuning People & Maas theater en dans I met steun van de Vlaamse Gemeenschap