Kadrage

Twee mannen. Kaders van hout.
Wanneer ze het kader waar ze instaan neerhalen, komt het volgende er al aan. Elk kader is een canvas waarbinnen een mystiek beeld, een dagdagelijkse situatie, een stomme mop, een filosofische vraag, een relationele verstandhouding wordt afgebeeld.
Pop-up-gewijs wordt je als publiek door een tentoonstelling geleid van uiteenlopende scènes. De opeenvolging van deze schijnbaar willekeurige scènes zetten aan tot associeren en verbinden.
De makers van Kadrage gaan (binnen de kaders) op zoek naar vrijheid en een vorm van theater die geen inhoud opdringt maar die eerder door verschillende beelden en situaties aan te bieden, het publiek zijn/haar/hen eigen verhaal te ontwikkelen. Kadrage is theater dat je, net zoals een expositie, op associatieve en intuïtieve manier binnen kan laten komen.

Credits

Concept en spel: Peter Vandemeulebroecke & Jef Van gestel I Eindregie: Harm van Geel I Spelcoaching: Lars Brinkman I Geluidsontwerp: Ruben Nachtergaele I Lichtontwerp: Britt De Jonghe I Techniek: Jo Tielemans & Sarah Moens I Decoruitvoering: Sven Roofthooft & Tomislav Ruzic (Timecircus) I Kostuumadvies: Wim Muyllaert I Productie: Tuning People I i.s.m Cultuurcentrum Berchem I Met de steun van de Vlaamse Overheid

speellijst

Kadrage
première
14/11/19 - 20u00Antwerpen
ccbe
Kadrage
16/11/19 - 20u00Antwerpen
ccbe
Kadrage
21/11/19 - 20u00Antwerpen
ccbe
Kadrage
30/11/19 - 20u00Deinze
Leietheater
Kadrage
17/12/19 - 20u30Amsterdam (NL)
Brakke Grond
Kadrage
18/12/19 - 20u30Amsterdam (NL)
Brakke Grond
bekijk alle data